Microneedling

Huidverbetering door middel van miconeedling

Door de kleine handzame DermaPen kan de behandeling nauwkeurig worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. U ervaart hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

 

Hoe werkt de DermaPen:

Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.
Een behandeling met de DermaPen kan net zo effectief zijn als andere behandelingen zoals bv. een chemische peeling of een laserbehandeling.

DermaPen behandelmogelijkheden:

Acne littekens en wondgenezing

Vult het littekenweefsel op
Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond.

Huidverstrakking en -verjonging

Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
Stimuleert de aanmaak van Collageen
De huid wordt steviger en gladder

Hyperpigmentatie

Verbetert pigmentproblemen
Overmatig pigment breekt af
De huid gaat er stralender uitzien   

 

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. (crème enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts)

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren tot dagen aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons op 010-75 14 775 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

Huidtherapie Rijnmond | Pythagorasweg 11 | 3076 AJ  ROTTERDAM | T: 010-75 14 775 | info@huidtherapie-rijnmond.nl | Privacyverklaring